Zašto da prijaviš?

Na žalost, kriminal, nepotizam i korupcija su naša svakodnevnica. Sporne situacije se i dalje rešavaju kovertom ispod stola, pretnjama i sličnim radnjama, gde su po pravilu na dobitku kriminalci i tajkuni, a na gubitku građani i pravda.

Otimačina, namešteni tenderi, zapošljavanja preko veze, burazersko-kumovski dilovi i talovi, pranje novca, pljačkanje državne svojine, zloupotreba funkcija uobičajeni su način poslovanja i življenja u Srbiji u 21. veku, a pravosudni i istražni organi po pravilu su spori, tromi i neretko nezainteresovani u potpunosti.

Istovremeno, praksa pokazuje da oni hrabri i odgovorni pojedinci, koji se drznu da prijave ovakve zločine, neretko bivaju kažnjeni umesto nagrađeni za primer i da prolaze kroz pravu torturu dok čekaju pravdu.

U nameri da stanemo na put kriminalu i bahatosti i da damo svoj doprinos ozdravljenju našeg društva, pokrenuli smo ovaj projekat i imamo novost za vas: NE MORAŠ VIŠE DA ĆUTIŠ, NE MORAŠ VIŠE DA SE PLAŠIŠ!
Zahvaljujući ovom projektu, imate priliku da ANONIMNO prijavite sva sporna dela, svaki oblik kriminala i oštećivanja države ili pojedinca, a naši specijalizovani timovi istraživačkih novinara će se pozabaviti time i raskrinkati ih do kraja.

Ne ustručavajte se, uradite svoju građansku dužnost, a mi smo tu zbog vas i zbog čestitije Srbije u koju verujemo! Bićemo i jesmo vaš megafon! Da im zajedno stanemo na put!

Be the first to comment on "Zašto da prijaviš?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*